Támogatás | Égikert

Égikert egy közösségi nonprofit projekt: együtt megálmodni, felépíteni, működtetni. Mindig annyit fogunk megvalósítani a tervekből, amire erőforrásunk van. Nem akarunk pályázni, kölcsön kérni, intézményektől vagy bankoktól függeni, inkább kis lépésekkel haladunk, magánszemélyek adományaira építve. Ebben mindenkire számítunk, aki szerint fontos, hogy legyen egy ilyen kezdeményezés Magyarországon. Egy olyan minta, amihez hasonlókat Égikert sikeres felépítése és működtetése esetén máshol is meg lehet valósítani, felhasználva az itt szerzett tapasztalatokat.

Égikertet A Segítők Föld-védő, Közösségfejlesztő és Menedéképítő Egyesület működteti. Ha szeretnél bennünket támogatni, PayPal-lal vagy banki utalással teheted meg. Mivel az egyesületünk több mindennel is foglalkozik, az adományod célirányos felhsználásához kérjük add meg a közlemény rovatban, hogy: Égikert. Köszünjük szépen!

Támogatás PayPallal

Kattints a PayPal feliratra, és válaszd ki a PayPal weboldalán, hogy mennyivel szeretnéd támogatni Égikertet. A közlemény rovat itt automatikusan ki van töltve.

Támogatás átutalással

Számlaszám: 11710088 21459928
Számlatulajdonos: A Segítők Egyesület
Bank: OTP

IBAN: HU89 1171 0088 2145 9928 0000 0000
SWIFT (BIC) kód: OTPVHUHB
Bank: OTP Bank (1051 Budapest, Nádor utca 16.)
Számlatulajdonos: A Segítők Egyesület (8742 Esztergályhorváti, Rákóczi Ferenc utca 65.)